Liquid Bait Preservative 500ml

Liquid Bait Preservative 500ml

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
12,99 €
με ΦΠΑ

Πώς να φτιάξετε δολώματα διάρκειας ζωής: Αντικαταστήστε το 20-30% της απαίτησης για αυγά του μείγματος σας με συντηρητικό. Π.χ. Αν το μείγμα σας είναι 6 αυγά, χρησιμοποιήστε 4 και μετά 100 ml συντηρητικό (μέτριο αυγό = 50/60 ml). Χτυπάμε καλά τα αυγά και το συντηρητικό μαζί. Προσθέστε τυχόν γεύσεις και υγρά τρόφιμα όπως απαιτείται. Προσθέστε το μείγμα βάσης για να δημιουργήσετε την επιθυμητή υφή πάστας (εύπλαστη αλλά όχι κολλώδης). Αφήστε την πάστα σε σφραγισμένη πλαστική σακούλα για >30 λεπτά. Ρολάρετε δολώματα στο μέγεθος και το σχήμα που απαιτούνται. Βράζουμε σε νερό για τον απαιτούμενο χρόνο και μετά αφήνουμε να στεγνώσει. Στεγνώστε για περαιτέρω 24-72 ώρες ανάλογα με την απαιτούμενη σκληρότητα.

 

Αυτό το υγρό συντηρητικό δολώματος είναι ένα 100% φιλικό προς τα ψάρια, προϊόν ποιότητας τροφίμων που έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς στα συντηρητικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή δολωμάτων υψηλής ποιότητας «διάρκειας ζωής». Είναι ένα άγευστο, χωρίς άρωμα πρόσθετο που διαχέεται εύκολα στην κυκλοφορία του αίματος, καθιστώντας το μια πολύτιμη πηγή ενέργειας όλο το χρόνο.Αυτό το υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένο μείγμα υγρού συντηρητικού δολώματος είναι αποκλειστικό της CC Moore και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλά επίπεδα για να σταθεροποιήσει τα δολώματα και να τους δώσει «διάρκεια ζωής». Είναι ένα διαυγές, άοσμο, άγευστο, 100% φιλικό προς τα ψάρια υγρό που πρέπει να προστεθεί στο υγρό αυγό σας, αντικαθιστώντας το 20-30% της κανονικής απαίτησης για αυγά, όταν φτιάχνετε boilies ή αγκίστρια με διάρκεια ζωής.

92483
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.