Tiger Nut Slush 2.5l

Tiger Nut Slush 2.5l

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
13,99 €
με ΦΠΑ
 

 
Τα καλύτερα συστατικά, τα πιο ελκυστικά μείγματα και η πιο προηγμένη κατασκευή – είναι η υπερπαραγωγική σειρά Nashbait Particles & Liquids.

Αναμειγνύονται εξαιρετικής ποιότητας ισπανικοί ξηροί καρποί τίγρης, αλεσμένοι για να περιλαμβάνουν όλα τα μεγέθη από σκόνη έως μισό μέγεθος καρυδιού για να ενθαρρύνουν την παρατεταμένη τροφοδοσία, το εφέ σύννεφο και την απελευθέρωση ελκυστικών και να προσφέρουν πολλές επιλογές αγκυλωτών μέσα στο βάζο.

Ο συνδυασμός Νέκταρ και φυσικών σακχάρων Tiger Nut δημιουργεί ένα θανατηφόρο γαλακτώδες γλυκό πρόσθετο θολώματος για μείγματα λοίμωξης και εκρίζωσης, και μόνο μια χούφτα αρκεί για να συνεχίσει ο κυπρίνος να επιστρέφει για να ταΐσει ξανά και ξανά στις ίδιες περιοχές.

Τα σωματίδια Nashbait είναι φρέσκα προϊόντα, μαγειρεμένα σε σφραγισμένα δοχεία για μεγάλη διάρκεια ζωής και βέλτιστη ευκολία. Η εισαγωγή των εύχρηστων βάζων των 500 ml καθώς και των 2,5 λίτρων προσφέρει μια μορφή για οποιαδήποτε διάρκεια συνεδρίας και οποιαδήποτε εφαρμογή.

b0113
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.