NS1 White Pop Ups 12mm

NS1 White Pop Ups 12mm

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
8,99 €
με ΦΠΑ
Αυτά τα εξαιρετικά δυναμωτικά, λευκά pop ups έχουν εξαιρετικό ιστορικό επιτυχίας και απίστευτες δυνατότητες αλίευσης ψαριών. Φτιαγμένα με το διάσημο μείγμα γεύσεων εσπεριδοειδών-φρούτων NS1 και παρέχονται με ένα φακελάκι NS1 Hookbait Booster.

 
Η θρυλική μας σειρά προϊόντων Northern Special δεν χρειάζεται εισαγωγή στους περισσότερους ψαράδες κυπρίνου, καθώς βασίζεται ίσως στην πιο επιτυχημένη σειρά pop ups που έχει παραχθεί ποτέ. Northern Special NS1 Pop Up.

Αναπτύχθηκε με κόπο και τελειοποιήθηκε με πολλούς μήνες δοκιμών, έχουν γίνει το «go-to» αγκίστρι για πολλούς από τους πιο επιτυχημένους ψαράδες ψαριών σε όλο τον κόσμο από την κυκλοφορία τους το 2008 και επανειλημμένα αποδεικνύονται ακαταμάχητα σε έναν τεράστιο αριθμό κυπρίνου κάθε μέρα.

Αυτά τα εξαιρετικά ελκυστικά αναδυόμενα παράθυρα αντιπροσωπεύουν την απόλυτη έλξη. Μην συμβιβάζεστε με το δεύτερο καλύτερο, πάρτε το Northern Specials και δεν θα κοιτάξετε ποτέ πίσω.

90022
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.