Roasted Nut Compound 500ml

Roasted Nut Compound 500ml

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
14,99 €
με ΦΠΑ

Το Roasted Nut Compound είναι ένα παχύρρευστο, χρυσαφί, καβουρδισμένο υγρό με βάση το φιστίκι που δίνει στα δολώματα μια υπέροχη, γλυκιά γεύση και άρωμα που μοιάζει με φυστικοβούτυρο που απλά λατρεύουν τα ψάρια. Είναι πολύ διαλυτό και μπορεί να αραιωθεί με νερο. Είναι φιλικό προς το PVA και κάνει έναν υπέροχο, γαλακτώδη ενισχυτή που σχηματίζει χαλαρά σύννεφα και προσθέτει πολλά μικροσκοπικά σωματίδια γλυκών ξηρών καρπών στο μείγμα σας.

 

Αυτό το ακαταμάχητο φυσικό υγρό είναι ένα τεράστιο αγαπημένο στους οικιακούς κατασκευαστές δολωμάτων και τους ψαράδες που θέλουν να προσθέσουν μια γλυκιά έλξη με ξηρούς καρπούς στα μπουκάλια, τα αγκίστρια και τις χαλαρές τροφές τους. Φανταστείτε μια γλυκιά, υγρή εκδοχή φυστικοβούτυρου και έχετε Roasted Nut Compound. ένα απλά εξαιρετικό ελκυστικό ψαριών. Ιδιότητες σύνθεσης καβουρδισμένων ξηρών καρπών: Παχύ χρυσοκαφέ υγρό γεμάτο με μικροσκοπικά σωματίδια ξηρών καρπών Απαλή, γλυκιά, κρεμώδης, ξηρή γεύση και άρωμα Περιέχει πολλά διαφορετικά αποδεδειγμένα προϊόντα «δόλωμα» ξηρών καρπών Οι πυκνοί, λεπτόκοκκοι ξηροί καρποί δημιουργούν ένα χαλί μικροσωματιδίων Οι πολύ διαλυτοί ελκυστήρες σχηματίζουν ένα γλυκό, λευκό γαλακτώδες σύννεφο Εξαιρετικό με Live System ή οποιοδήποτε γλυκό, ξηρό, κρεμώδες δόλωμα. Κάνει ένα εξαιρετικό ενισχυτικό μούσκεμα και χαλαρή τροφοδοσία Φιλικό προς το PVA – εξαιρετικό σε μείγματα σακουλών και ραβδιών Φυσικό προϊόν, επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπερβολικά Κατάλληλο και αποτελεσματικό για χρήση όλο το χρόνο pH 6,9 - ουδέτερο Συμβουλή χρήσης: Καλύψτε τα boilies σας με Roasted Nut Compound και αφήστε τα να στεγνώσουν ελαφρώς πριν τα χρησιμοποιήσετε. Αυτό όχι μόνο εμποτίζει τα ισχυρά σάκχαρα και τα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν την όρεξη στα δολώματά σας, αλλά επίσης επιτρέπει στα νόστιμα σωματίδια ξηρών καρπών να προσκολληθούν στα δολώματα πριν τα διαλυθούν όταν εισαχθούν στην περιοχή του δολώματος. Αυτή η διαδικασία μπορεί να βελτιωθεί με την απαλή θέρμανση των επικαλυμμένων δολωμάτων σας για 12-24 ώρες πριν από τη χρήση Καθοδήγηση πελατών: Αυτό το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται δροσερό, στεγνό και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Προειδοποίηση: Αυτό το προϊόν περιέχει ξηρούς καρπούς και προϊόντα ξηρών καρπών.

99074
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.