Floating Tiger Nut

Floating Tiger Nut

Διαθέσιμο κατόπιν συνεννόησης
3,99 €
με ΦΠΑ

 
Floating Tiger Nuts που ταιριάζουν με τη φυσική παραλλαγή των πραγματικών τίγρεων. Αρκετά πλευστικός για να σηκώνει μικρότερα μεγέθη γάντζων (8-10) και να εξισορροπεί το στυλ βαφτίσματος με μεγαλύτερα μεγέθη. Η άνωση μπορεί επίσης να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας δακτυλίους εξέδρας, βίδες δολώματος ή στόκο βολφραμίου Cling-On για να πετύχετε την παρουσίαση που προτιμάτε.

Τα Floating Tiger Nuts ποικίλλουν από 12-15mm για ευελιξία, παρουσιάζουν πολλά μικρότερα δολώματα μαζί ή μεμονωμένα παξιμάδια σε μεγαλύτερα αγκίστρια. Χρησιμοποιήστε μόνοι τους για εγγυημένη παρουσίαση όπου οι καραβίδες, τα ψάρια poisson chat ή τα ενοχλητικά ψάρια προκαλούν προβλήματα με πραγματικά δολώματα ή σε συνδυασμό με Nashbait Sweet Tiger Nuts ή Tiger Nut Slush.

Όλα τα πλαστικά δολώματα Nash μπορούν να εμποτιστούν, να βυθιστούν ή να ψεκαστούν σε υγρά για πρόσθετη έλξη. Όταν χρησιμοποιείτε Sweet Tiger Nuts, μουλιάστε τα πλαστικά σας δολώματα στο πλούσιο υγρό Talin για την ίδια γεύση και οσμή με την τροφή σας

t8830
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.