• Νέο
Live System Boilies 15mm 5 kg

Live System Boilies 15mm 5 kg

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
54,99 €
με ΦΠΑ

Το Live System είναι ένα εξαιρετικά ελκυστικό, γλυκό, κρεμώδες, πρωτεΐνες γάλακτος και τροφές για πτηνά, το οποίο έχει κερδίσει μια σχεδόν θρυλική φήμη τόσο ως στιγμιαίο όσο και ως μακροπρόθεσμο δόλωμα μεγάλου ψαριού από την κυκλοφορία του το 2002. Λόγω της ανοιχτής υφής του και της εξαιρετικά εύπεπτης περιεκτικότητάς του σε συστατικά, το Live System απελευθερώνει ισχυρά, υδατοδιαλυτά διεγερτικά της όρεξης σε όλες τις θερμοκρασίες νερού, καθιστώντας το ένα πραγματικά εξαιρετικό, όλο το χρόνο δόλωμα μεγάλου ψαριού που συνεχίζει να πιάνει όταν άλλα δολώματα αποτυγχάνουν.

 

Χρησιμοποιείται από κορυφαίους βρετανούς και Ευρωπαίους ψαράδες από την κυκλοφορία του το 2002, τα Live System Boilies περιέχουν πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, ζύμες, τροφές για πτηνά, σκόνες κρέμας, σκόνη CSL και άλλα συστατικά που χωνεύονται εύκολα. Το Live System απελευθερώνει ισχυρά, υδατοδιαλυτά διεγερτικά της όρεξης σε όλες τις θερμοκρασίες του νερού, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό δόλωμα όλο το χρόνο που λατρεύουν τα ψάρια. Όταν άλλα δολώματα σταματούν να λειτουργούν το χειμώνα…. ξέρετε ότι το Live System δεν θα το κάνει! Ιδιότητες Live System Boilies: Χαμηλό σε λάδι, έντονα ελκυστικό και ιδανικό για χρήση όλο το χρόνο Δυνατή γεύση γλυκού αμύγδαλου & άρωμα κρέμας βανίλιας Πλούσιο σε απαραίτητα αμινοξέα που προέρχονται από ποιοτικές πρωτεΐνες Περιέχει γάλα, μαγιά, πουλερικά & φυτικές πρωτεΐνες Οι υδατάνθρακες που χωνεύονται εύκολα προάγουν μεγαλύτερη δυνατότητα πρόσληψης Η περιεκτικότητα σε σπόρους παρέχει πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα Το περιεχόμενο τροφής για πτηνά εξασφαλίζει ανοιχτή υφή και εξαιρετική διαρροή Παράγει σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα από το 2002 Καθοδήγηση πελατών: Διάρκεια ζωής Τα Boilies πρέπει να φυλάσσονται δροσερά, στεγνά, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και δεν πρέπει να αφήνονται να ιδρώσουν. Τα δολώματα κατάψυξης πρέπει να φυλάσσονται κατεψυγμένα και θα πρέπει να στεγνώνονται στον αέρα εάν διατηρούνται εκτός καταψύκτη για περισσότερες από 48 ώρες. Παραλλαγή χρώματος Boilie: Τα boilies μας δεν περιέχουν συνθετικές βαφές, επομένως διαφορετικές παρτίδες του ίδιου δολώματος μπορεί να διαφέρουν ως προς το χρώμα. Αυτό οφείλεται σε φυσικές χρωματικές παραλλαγές σε ορισμένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούμε (όπως ιχθυάλευρα, μπαχαρικά, φυσικά εκχυλίσματα κ.λπ.) και δεν επηρεάζει την ποιότητα ή την απόδοση του δολώματος. Τα δολώματά μας είναι τόσο ελκυστικά από τη φύση μας όσο μπορούμε να τα φτιάξουμε... και αυτό περιλαμβάνει μερικές περιστασιακές, φυσικά προερχόμενες χρωματικές παραλλαγές, όπως βρίσκετε με φυσικές, υγιεινές τροφές που τρέφονται τα ψάρια στο δικό τους περιβάλλον (όπως σαλιγκάρια, μύδια, σκουλήκι κ.λπ.) . Σκληρότητα δολώματος: Λάβετε υπόψη ότι αυτό το προϊόν boilie ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για χρήση σε ραβδί ρίψης εάν χρησιμοποιηθεί «κατευθείαν από την τσάντα». Λόγω του επιπέδου των διαλυτών, εξαιρετικά ελκυστικών συστατικών που χρησιμοποιούνται σε αυτό το δόλωμα μπορεί να είναι αρκετά μαλακό. Για να το κάνουμε πιο κατάλληλο για χρήση ραβδιού, συνιστούμε να το στεγνώσετε στον αέρα ή να το επικαλύψετε με υγρά για να γίνει πιο σφιχτό.

97062
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.