Sweet Tiger Nuts 500ml

Sweet Tiger Nuts 500ml

Διαθέσιμο κατόπιν συνεννόησης
4,59 €
με ΦΠΑ

Τα καλύτερα συστατικά, τα πιο ελκυστικά μείγματα και η πιο προηγμένη κατασκευή – είναι η υπερπαραγωγική σειρά Nashbait Particles & Liquids.

 

Τα ισπανικά Tiger Nuts υψηλής ποιότητας επιλεγμένα για συνέπεια στο μέγεθος και ενισχυμένα με Nectar για βελτιωμένη γεύση και ελκυστικότητα, τα Sweet Tiger Nuts είναι ένα από τα καλύτερα δολώματα κυπρίνου – με ιστορικό στην παραγωγή του πιο σκληρού κυπρίνου και στις πιο δύσκολες συνθήκες σε όλο τον κόσμο . Τόσο πολύτιμο όσο ένα δόλωμα αλλαγής σε χώρους υπό πίεση στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και για την αποφυγή ενοχλητικών ειδών σε ηπειρωτικούς χώρους - μην φεύγετε από το σπίτι χωρίς αυτά! Το υγρό Nectar γεμάτο με φυσικά σάκχαρα Tiger Nut που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος είναι ένα θανατηφόρο πρόσθετο για τα μείγματα σπόδων και τριβής ή ένα εξαιρετικό εμποτισμό για μαλάκυνση ή επανυδάτωση των βρασμών. Ο συνδυασμός με το μοναδικό Tiger Nut Slush προσφέρει την απόλυτη κατάσταση δόλωσης με βάση τα καρύδια. Τα σωματίδια Nashbait είναι φρέσκα προϊόντα, μαγειρεμένα σε σφραγισμένα δοχεία για μεγάλη διάρκεια ζωής και βέλτιστη ευκολία. Η εισαγωγή των εύχρηστων βάζων των 500 ml καθώς και των 2,5 λίτρων προσφέρει μια μορφή για οποιαδήποτε διάρκεια συνεδρίας και οποιαδήποτε εφαρμογή.

b0102
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.