MINAMINO SYRUP ORIGINAL

MINAMINO SYRUP ORIGINAL

Διαθέσιμο κατόπιν συνεννόησης
24,99 €
με ΦΠΑ

 
  • Ένα σούπερ φαγητό με βάση το συκώτι και την σπλήνα, γεμάτο με πεπτίδια, βιταμίνες και μέταλλα με φυσική γεύση βατόμουρου.
  • Ιδανικό για χρήση με οποιοδήποτε είδος δολώματος. boilies, pellet, particles, spod-stickmixes και bottom baits. Δεδομένου ότι αυτό το συστατικό είναι εντελώς υδατοδιαλυτό, θα δημιουργήσει ένα υδατοδιαλυτό σύννεφο πάνω από το δόλωμα σας και με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερώσει όλα τα αμινοξέα που θα διασκορπιστούν ελεύθερα και θα στείλουν σήματα τροφίμων στον κυπρίνο.
  • Επίσης πολύ χρήσιμο ως συστατικό για να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό soak-dip σε συνδυασμό με άλλα υγρά όπως το liquid Betaine, enzyme treated liquid Yeast, Glycerine, Plankton hydro, CSL, Wheat hydro, Squid hydro, etc.
  • Χαρακτήρας προϊόντος: καφέ υγρό που διασπείρεται εύκολα στο νερό, λεπτή γεύση και γεύση βατόμουρου, 100% υδατοδιαλυτό, φιλικό προς το pva, pH περίπου 4,0
  • Κατεύθυνση δοσολογίας: Σε hookbait, χρησιμοποιήστε περίπου 15 -25 ml / kg.
  • Τα υψηλότερα επίπεδα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στο κρύο νερό κάτω από 13 ° C κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
MNMN
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.