n-butyric acid

n-butyric acid

FEED STIMULANTS
Διαθέσιμο κατόπιν συνεννόησης
5,99 €
με ΦΠΑ

 

Αυτός είναι ένας πραγματικά εκπληκτικός ελκυστήρας κυπρίνου και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς. Ακόμα και σε πολύ χαμηλές δόσεις, ο κυπρίνος μπορεί εύκολα να ανιχνεύσει αυτό το πρόσθετο όταν είναι θαμμένος σε βυθό, είναι τόσο ισχυρό. Είναι ένα εντελώς φυσικό οργανικό οξύ που ενισχύει τη όξινη γεύση με μια γλυκιά επίγευση. Το ν-βουτυρικό οξύ είναι ένα πρόσθετο που δεν πρέπει να αγνοηθεί, έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τα αποτελέσματα των αλιευμάτων σας πολλές φορές.

Χαρακτήρας προϊόντος: πολύ έντονη μυρωδιά, εντελώς υδατοδιαλυτή Προτεινόμενα επίπεδα δοσολογίας: - Σε συνδυασμό με άλλες γεύσεις χρειάζονται μόνο μικρές ποσότητες. περίπου 1 - 10 σταγόνες ανά κιλό μείγμα θα κάνουν το τέχνασμα. - Χρησιμοποιείται μόνο του ή για μέγιστη άμεση έλξη. 1 - 2 ml ανά kg μείγμα / σωματίδια / σφαιρίδια - Χρησιμοποιείται με νεκρά δολώματα. ενίετε περίπου 1 ml απευθείας στη σάρκα Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια, μην δοκιμάζετε / εισπνέετε ή εισπνέετε, κρατήστε το μακριά από τα μάτια και τα παιδιά. Αυτό το υλικό δεν είναι φιλικό προς τη φίλη / τη γυναίκα…

btrc
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.